7.6 C
Cherkasy
Четвер, 17 Жовтня, 2024

На матчі Ліги Націй Ізраїлю проти Італії на даху стадіону помітили снайперів

Популярне

Цього тижня в Лізі Націй було зіграно чергові матчі. Під час матчу Ліги націй УЄФА між Ізраїлем і Італією, були посилені заходи безпеки через конфлікт на Близькому Сході. На даху стадіону Bluenergy (раніше відомого як Dacia Arena) в Удіне, Італія, помітили снайперів. Про це повідомило видання Football Italia.

Присутність військових, зафіксована під час трансляцій, викликала бурхливі обговорення в соціальних мережах, адже багато хто звернув увагу на незвичну та напружену атмосферу на матчі. Ймовірно, такі заходи безпеки були введені через геополітичні загрози, пов’язані з Ізраїлем.

Матч завершився перемогою Італії над Ізраїлем з рахунком 4:1, проте увагу громадськості більше привернула ситуація з безпекою і снайперами на даху стадіону.

До слова, Українська асоціація футболу (УАФ) представила нові домашні та виїзні комплекти форми збірних України на новий сезон з гаслом «Слава Україні». Про це повідомили в УАФ.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що молодіжна збірна України поступилася сербам та вийшла на Євро-2025 з другого місця в групі, пропустивши на перше місце одноліткам з Англії.

Нагадаємо, ввечері, 13 жовтня, «Хезболла» атакувала Ізраїль безпілотниками. Внаслідок чого поранено понад 60 людей. Про це повідомляє The Times of Israel.

Читайте також:

  • Легенда збірної Мексики з футболу звинувачується у спробі зґвалтування зведеної сестри
  • Що потрібно збірній України з футболу, щоб виграти свою групу в Лізі націй
  • Україна втратила шанси на перший кошик при жеребкуванні кваліфікації чемпіонату світу з футболу

ТОП новини

0 0 голоси
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Найстаріші
Найновіше Найбільше голосів
Зворотній зв'язок в режимі реального часу
Переглянути всі коментарі

Останні новини