15.7 C
Cherkasy
Середа, 23 Жовтня, 2024

“Instagram” запускає трансляції лише для “близьких друзів”

Популярне

“Instagram” запускає можливість проводити прямі трансляції лише для “близьких друзів” — це підписники, яких обирає сам користувач. Функція доступна по всьому світу.

Про це пише “The Verge”, передає “Бабель”.

Соцмережа запустила прямі трансляції ще в 2016 році. Дотепер будь-хто міг доєднатися до трансляції та подивитися, якщо користувач вів її на публічному акаунті. А на закритому акаунті трансляцію могли дивитися всі підписники. Загалом це популярна функція для блогерів і знаменитостей, які спілкуються з шанувальниками на трансляціях.

Однак нова функція “Близькі друзі в прямому ефірі” дозволяє користувачам виходити в прямий ефір із трьома іншими людьми одночасно. Завдяки функції користувачі зможуть обирати, хто бачитиме їхні трансляції. Розробники думають, що це заохотить людей, які раніше не користувалися прямими ефірами, спробувати.

В “Instagram” пояснюють, що функцію можна використовувати, щоб ділитися тим, що у вас на думці, показувати меми, разом робити домашнє завдання або просто спілкуватися. “TechCrunch” пише, що приватні трансляції показують рух “Instagram” до більшої приватності на платформі.

Читайте також: Технології для перемоги: як айтівці з Черкас створили 3D друкарню й допомагають ЗСУ.

Відеоісторії про черкащан, добірки корисностей та залаштунки життя команди “18000” – підписуйся на наш інстаграм.

ТОП новини

0 0 голоси
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Найстаріші
Найновіше Найбільше голосів
Зворотній зв'язок в режимі реального часу
Переглянути всі коментарі

Останні новини