23.1 C
Cherkasy
Субота, 27 Липня, 2024

Картка у чорному списку: черкасцям пояснили, що робити, якщо не вдається оплатити за проїзд через валідатор

Популярне

Картка у чорному списку: черкасцям пояснили, що робити, якщо не вдається оплатити за проїзд через валідатор

У деяких пасажирів громадського транспорту при прикладанні банківської картки (або іншого пристрою з функцією NFC) до валідаторів з’являється “червоний хрестик”, що унеможливлює оплату.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Смарт Тікет Технолоджі.

Пояснюють, що причини можуть бути різні: додатковий захист, або обмеження інтернет-оплат на самій картці. Проте найпоширеніша причина — картка потрапила до «стоп листа» (або як, у народі кажуть, «чорного списку»). Для вияснення причини відхилення оплати пропонують зателефонувати на гарячу лінію: 0 800 300 844.

Чому картка потрапила у чорний список?

При оплаті карткою, якщо на рахунку буде недостатньо коштів для оплати проїзду, пасажир оплатить проїзд у борг, а система автоматично внесе картку до «чорного списку», що може призвести до тимчасових обмежень. Процес списання коштів відбувається автоматично після прикладання картки.

Що робити у такому випадку?

  • Для вилучення з чорного списку необхідно поповнити рахунок на суму, достатню для списання вартості поїздки. Також слід врахувати можливі додаткові комісії згідно з умовами банку.
  • Зателефонуйте на гарячу лінію: 0 800 300 844.
  • Надайте оператору перші чотири та останні шість цифр картки (у випадку оплати за допомогою пристрою з функцією NFC слід зазначити це).
  • Після успішного списання коштів оператор знімає обмеження і пасажир може знову користуватися послугами безготівковою оплати.

ТОП новини

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Останні новини