23.1 C
Cherkasy
Субота, 27 Липня, 2024

Команда Черкаської обласної організації Товариства Червоного Хреста України буде безкоштовно допомагати людям працевлаштовуватися

Популярне

Команда Черкаської обласної організації Товариства Червоного Хреста України

розпочала проєкт щодо безкоштовної допомогти людям віком від 18 до 65 років підготуватися до працевлаштування та використання можливостей отримати мікрогранти тим, хто планує відновити втрачений чи відкрити новий бізнес.

У Черкасах команда проєкту «Перезавантаження: розширення можливостей для працевлаштування» продовжує інформувати мешканців про свій проєкт.

Розпочато навчання на професійних курсах кухар-кондитер, майстер манікюру, перукар, інтенсив англійської мови В2. Навчання проходять люди, які відвідували інформаційні сесії та подали свої заявки на участь у проєкті «Перезавантаження: розширення можливостей для працевлаштування».

Зараз, коли багато людей знаходяться в пошуку роботи через переїзд або втрату попереднього місця роботи, Черкаська обласна організація Товариства Червоного Хреста пропонує пройти навчання та підготовку, щоб стати більш затребуваними кандидатами.

Офіс «Пункт Активації» знаходиться: м. Черкаси, вул. В’ячеслава Чорновола, 157.

Телефон для довідок: +380963098873

Інформує Черкаська обласна організація Товариства Червоного Хреста України

Знайшли друкарську помилку? Виділіть фрагмент тексту з друкарською помилкою та натисніть Ctrl + Enter.

ТОП новини

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Останні новини