20.4 C
Cherkasy
Субота, 27 Липня, 2024

Марш подяки замість вечірніх суконь та традиційної ходи: як черкаські школярі завершать навчання

Популярне

Цього року під час випускних вечорів учні навчальних закладів Черкас пройдуть маршем подяки Збройним Силам України замість традиційної ходи. Святкових суконь та костюмів також не буде.

Про це пише «ВиЧЕрпно» за словами заступниці міського голови Черкас Анастасії Чубіної.

Замість святкового учні будуть одягнені у патріотичне вбрання. Це ініціатива самих учнів навчальних закладів. Як і минулого року, діти та вчителі самі відмовилися від святкувань у сукнях та костюмах.

https://vycherpno.ck.ua/tradyczijnogo-vypusknogo-ne-bude-yak-svyatkuvatymut-zakinchennya-navchannya-cherkaski-shkolyari/

«Традиційного випускного у вечірніх сукнях не буде. Минулого року ми практикували такий марш, де випускники дякували захисникам. Тому ми плануємо зберегти такий формат. Сьогодні випускаються ті школярів, які майже три роки провчилися під час повномасштабної війни, два — під час коронавірусу. Вони не мали звичайно шкільного життя, як ми. Але діти мають право знати, що місто ними пишається», – наголосила Анастасія Чубіна.

https://vycherpno.ck.ua/tradyczijnogo-vypusknogo-ne-bude-yak-svyatkuvatymut-zakinchennya-navchannya-cherkaski-shkolyari/ https://vycherpno.ck.ua/tradyczijnogo-vypusknogo-ne-bude-yak-svyatkuvatymut-zakinchennya-navchannya-cherkaski-shkolyari/

Знайшли друкарську помилку? Виділіть фрагмент тексту з друкарською помилкою та натисніть Ctrl + Enter.

ТОП новини

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Останні новини