6.6 C
Cherkasy
П’ятниця, 18 Жовтня, 2024

Минулої ночі в Черкасах поліція посилено патрулювала вулиці міста

Популярне

У ніч з 19 на 20 квітня правоохоронці силового блоку та патрульні Черкаської поліції вели посилене патрулювання аби перевірити як в місті дотримуються обмежень воєнного часу, покращити забезпечення громадської безпеки та правопорядку.
Про це повідомляє поліція Черкащини. https://t.me/CherkassyPolice/15034?single Поліцейські патрулювали вулиці, перевіряли транспортні засоби, зупиняли підозрілих осіб та реагували на звернення громадян. https://t.me/CherkassyPolice/15034?single За результатами патрулювання в ніч з 19 на 20 квітня поліцейські перевірили 60 осіб, виявили 8 порушників комендантської години та склали 24 адміністративних матеріали. https://t.me/CherkassyPolice/15034?single Перевіряли також заклади громадського харчування на дотримання вимоги комендантської години. З 40 перевірених закладів порушників, які працювали після 23:00 не виявлено. https://t.me/CherkassyPolice/15034?single

Під час повітряної тривоги поліція перевірила на доступність міські укриття. Всі вони були відчиненими для громадян. Якщо під час повітряної тривоги укриття в місті зачинене, то про це можна повідомляти до поліції або ж телефонувати за номером 102.

https://t.me/CherkassyPolice/15034?single https://t.me/CherkassyPolice/15034?single

Знайшли друкарську помилку? Виділіть фрагмент тексту з друкарською помилкою та натисніть Ctrl + Enter.

ТОП новини

0 0 голоси
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Найстаріші
Найновіше Найбільше голосів
Зворотній зв'язок в режимі реального часу
Переглянути всі коментарі

Останні новини