23.1 C
Cherkasy
Субота, 27 Липня, 2024

Міськрада Черкас підписала меморандум про співпрацю із ГО «Реабілітаційні сили України»

Популярне

Головна мета підписаного документу — покращення надання допомоги та підтримки ветеранам, їхнім сім’ям, ВПО, родинам загиблих військових, безвісти зниклих та полонених.

Про це повідомляє Черкаська міська рада.

ГО «Реабілітаційні сили України» планує впроваджувати на Черкащині та по всій Україні пілотний проєкт Національної Мережі Відновлення. Ознайомилися з цим проєктом та з діяльність ГО загалом міський голова Анатолій Бондаренко, заступник міського голови Віктор Беззубенко, заступниця міського голови Марина Гаркава та представники соціальної та медичної сфери міста.

Національна Мережа Відновлення впроваджуватиме комплексну програму підтримки ветеранів та всіх, хто постраждав від війни за єдиним стандартом. До програми підтримки входить: реабілітація, інформаційна підтримка, допомога в працевлаштуванні, надання юридичних консультацій.

https://chmr.gov.ua/ua/newsread.php?view=24230&s=1&s1=17

«Війна забрала у цих людей не лише здоров'я, але й звичне життя, роботу, домівки. Наш обов'язок — допомогти їм повернутися до мирного життя, стати на ноги, знайти себе у новому світі», – сказав заступник міського голови Віктор Беззубенко.

Налагодити співпрацю з ГО «Реабілітаційні сили України» та її керівником Ігорем Дубініним Черкаській міськраді допомогли народні депутати Тарас Тарасенко та Олег Арсенюк.

«Необхідно працювати над тим, щоб створити сприятливі умови для реабілітації та інтеграції ветеранів у наше суспільство, аби вони могли повернутися до повноцінного життя після служби», – зазначив міський голова Анатолій Бондаренко.

https://chmr.gov.ua/ua/newsread.php?view=24230&s=1&s1=17 https://chmr.gov.ua/ua/newsread.php?view=24230&s=1&s1=17

Знайшли друкарську помилку? Виділіть фрагмент тексту з друкарською помилкою та натисніть Ctrl + Enter.

ТОП новини

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Останні новини