20.4 C
Cherkasy
Субота, 27 Липня, 2024

На Черкащині депортували звільненого з колонії іноземця

Популярне

На Черкащині депортували звільненого з колонії іноземця

Працівники Центрально-південного міжрегіонального управління ДМС спільно зі співробітниками Управління СБУ в Кіровоградській області депортували 41-річного громадянина Грузії.

Про це повідомили в пресслужбі Міграційної служби Кіровоградщини та Черкащини.

У березні громадянина Грузії затримали в день його звільнення від відбування покарання біля Державної установи “Петрівська виправна колонія №49”, що на Кіровоградщині.

Відомо, що він був покараний за низкою кримінальних правопорушень: незаконне заволодіння транспортним засобом, крадіжка з проникненням у житло, розбій з проникненням у житло за попередньою змовою групою осіб та заволодіння паспортом. До відбування покарання чоловік прострочив дозволений строк перебування в Україні для іноземців з держав з безвізовим порядком в’їзду та не легалізував своє становище.

За рішенням суду іноземний громадянин з березня цього року перебував у пункті тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства до реалізації рішення про примусове депортування. Іноземцю заборонено в’їзд в Україну упродовж пʼяти років.

Чоловіка доправили до Пункту пропуску “Могилів-Подільський” на кордоні з Республікою Молдова для подальшого відправлення його до країни походження.

ТОП новини

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Останні новини