20.4 C
Cherkasy
Субота, 27 Липня, 2024

На Звенигородщині запрацювала автоматизована система відеофіксації у відділку поліції

Популярне

На Звенигородщині запрацювала автоматизована система відеофіксації у відділку поліції

У Звенигородському райвідділі поліції запрацювала автоматизована система відеофіксації “Custody Records”.

Про це повідомили в пресслужбі ГУНП у Черкаській області.

Йдеться про сучасну систему контролю, що відповідає європейським стандартам.

— Це другий територіальний підрозділ на території Черкаської області, де почала працювати система “Custody Records”. Надалі ми плануємо впроваджувати її в інших підрозділах, що буде запорукою ефективної роботи поліції, а також співпраці з громадянами й забезпечення їх права на захист, — зазначив начальник поліції Черкаської області Олег Гудима.

Для роботи інформаційної системи “Custody Records” у відділі поліції переоблаштували внутрішній простір. Тепер усі приміщення та коридори оснащені відеокамерами. Це зроблено відповідно до вимог міжнародних стандартів з дотримання прав людини, пояснюють у поліції.

— Система “Custody Records” передбачає забезпечення та дотримання всіх прав затриманих осіб – це перше, що нам потрібно тому, що це безпекова складова громад. Вона дає безпеку і впевненість самому поліцейському тому, що існують такі випадки як звинувачення поліцейського в тому, що він не робив, — зазначив заступник начальника департаменту головної інспекції та дотримання прав людини Нацполіції України Володимир Захаренко.

ТОП новини

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Останні новини