22 C
Cherkasy
Субота, 27 Липня, 2024

Не дочекався народження другої дитини: ворог відібрав життя 25-річного черкащанина (ФОТО)

Популярне

Не дочекався народження другої дитини: ворог відібрав життя 25-річного черкащанина (ФОТО)

На війні обірвалося життя Героя з Черкащини — Костянтина Астахова.

Про це інформують в пресслужбі Паланської громади.

Народився Костянтин 18 квітня 1999 року в Миколаївській області. У 2001 році його родина переїхала в Берестівець, де згодом хлопець здобув середню освіту.

У 2019 році чоловік пішов в армію на строкову службу, під час якої брав участь в АТО на Донеччині, а в 2021 році отримав посвідчення учасника бойових дій. У грудні 2020 року він повернувся додому, влаштовувався на будівництво в Умані, а також працював продавцем-консультантом у Києві.

У червні 2022 року Костянтин знову став на захист своєї держави. Був нагороджений нагрудним знаком “Обов’язок дорожчий за життя” та грамотою командира військової частини за вагомий внесок у справу гарантування нацбезпеки й оборони України, зразкове виконання військового обов’язку в умовах воєнного стану, мужність та героїзм, проявлені в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України.

У 2023 році Костянтин одружився з Марією Чередніченко. Молода родина виховувала сина Даніїла. На жаль, Костянтин не дочекався дня народження другої дитини, адже 18 квітня 2024 року він загинув під час виконання бойового завдання, унаслідок артилерійського обстрілу на Донеччині.

На Чорнобаївщині в останню путь провели загиблого захисника Едуарда Щербака.

ТОП новини

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Останні новини