23.1 C
Cherkasy
Субота, 27 Липня, 2024

Представники місцевої влади Черкас відвідали Хельсінкі

Популярне

Днями делегація представників місцевої влади Черкас відвідала фінське місто Хельсінкі. Метою поїздки стало налаштування питань з надання гуманітарної допомоги та міжнародної співпраці.

Про це повідомляє Черкаська міська рада.

Хельсінкі відвідали представники управління цивільного захисту Черкаської міської ради разом з керівником Юрієм Панченком. Делегація зустрілася із представниками «Товариства українців у Фінляндії» та головою організації Василем Гуцулом, щоб обговорити перспективи подальшого міжнародного партнерства.

«Товариство українців у «Фінляндії» з перших днів повномасштабного вторгнення надає вагому підтримку українцям. Неодноразово вони передавали гуманітарну допомогу для Черкас, серед якої — медичне обладнання для Першої та Третьої міських лікарень, спеціальне обладнання для КУ «Черкаська міська аварійно-рятувальна служба» тощо.

Цього разу делегація представників міської влади Черкас також домовилися про отримання чергового вантажу гуманітарної допомоги. Зокрема, місто має потребу у генераторах великої потужності, адже обстріли ракетами і шахедами об’єктів енергетичної інфраструктури в Україні не припиняються.

https://chmr.gov.ua/ua/newsread.php?view=24212&s=1&s1=17

Також сторони зустрічі домовилися про пошук міста-побратима у Фінляндії для Черкас. Наразі готується до підписання Меморандум про співпрацю між «Товариством українців у Фінляндії» та Черкаською міською радою.

https://chmr.gov.ua/ua/newsread.php?view=24212&s=1&s1=17 https://chmr.gov.ua/ua/newsread.php?view=24212&s=1&s1=17

Знайшли друкарську помилку? Виділіть фрагмент тексту з друкарською помилкою та натисніть Ctrl + Enter.

ТОП новини

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Останні новини