17.3 C
Cherkasy
Неділя, 8 Вересня, 2024

Трьом родинам із Канівщини передали нагороди полеглих бійців

Популярне

Посмертні нагороди канівців Борислава Каптура, Владислава Мальцева та Олександра Харитончука передали їхнім родинам.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Канівської міської ради.

Церемонія вручення державних нагород відбулася 23 травня у Черкаській РВА. Рідним полеглих вручили ордени “За мужність” III ступеня.

Полеглі воїни Канів

Додамо, 52-річний Борислав Каптур пішов добровольцем на фронт у 2015 році, аби підтримати сина, з яким боронив Україну в зоні АТО/ООС. Під час повномасштабного вторгнення канівець знову повернувся на передову. У березні 2023 року під Бахмутом військовий загинув. Він був сержантом, механіком-водієм одного з механізованих батальйонів.

25-річний Владислав Мальцев був командиром бойової машини механізованого відділення. Загинув в бою під час ворожого обстрілу на Харківському напрямку. Поховали героя 29 грудня 2023 року на центральному кладовищі.

38-річний молодший сержант Олександр Харитончук був призваний на військову службу в липні 2022 року до складу військової частини на посаду командира 1 мінометного відділення — командира міномета мінометного взводу 3 аеромобільного батальйону військової частини. До початку повномасштабного вторгнення чоловік брав участь в АТО/ООС. Захисник загинув 31 липня під час виконання бойового завдання на Бахмутському напрямку.

Нагадаємо, орденом за мужність відзначили двох чигиринців.

Усі актуальні новини Черкас та області за сьогодні – у вайбер-каналі “18000”. Підписуйся, аби не пропустити!

ТОП новини

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Останні новини