20.4 C
Cherkasy
Субота, 27 Липня, 2024

У Черкасах проводять дуальне стажування для освітян з усієї України

Популярне

У Черкасах проводять дуальне стажування для освітян з усієї України

Програма дуального стажування Cherkasy EduTrip створена спільно Освітнім центром для педагогів, батьків і дітей «Я і моя школа» та Центром професійного розвитку педагогічних працівників міста Черкаси.

Про це інформують в пресслужбі Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

Протягом трьох днів освітяни з усієї країни, серед яких більшість складають учителі з прифронтових міст Сходу України та деокупованих територій, візьмуть участь у семінарах та тренінгах для підвищення кваліфікації.

Заняття проводять експерти, лауреати освітянських премій, заслужені вчителі України та освітні управлінці. Особливу увагу приділено тренінгу за програмою Israel Trauma Coalition від фахівців Центру професійного розвитку педагогічних працівників. Крім професійного розвитку, вчителі ознайомлюються з культурними особливостями Черкаської області та передовими педагогічними практиками.

Зазначимо, що для подальшої ефективної співпраці підписано Меморандум про співпрацю між Громадською організацією «Я і моя школа» та Комунальною установою «Центр професійного розвитку педагогічних працівників міста Черкаси». Цей документ передбачає розвиток професійних та ділових відносин, обмін досвідом і знаннями, а також участь у семінарах, конференціях та бізнес-форумах.

Таке стажування у Черкасах проводиться вперше й на меті його проведення є відновлення, формування стресостійкості та життєстійкості педагогічних працівників.

ТОП новини

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Останні новини