23.1 C
Cherkasy
Субота, 27 Липня, 2024

У Черкасах запрацює служба психологічної підтримки військовослужбовців та членів їхніх родин

Популярне

Створити у місті Службу психологічної підтримки військових та членів їх родин мають у Черкасах.

Про це повідомляє Черкаська міська рада.

Таке рішення прийняли депутати міськради на одній із нещодавніх сесій. Служба працюватиме при Черкаському міському центрі соціальних служб та розміщуватиметься у Департаменті соціальної політики міськради.

Як тривають підготовчі роботи у створенні служби нещодавно перевірив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко разом зі своєю заступницею Мариною Гаркавою.

Як зазначається на офіційному сайті Черкаської міської ради Служба психологічної підтримки військових та членів їх родин допомагатиме військовим і їхнім сім’ям впоратися із емоційними викликами та інформуватиме, з ким і як можна взаємодіяти щодо вирішення соціальних питань.

У Службі психологічної підтримки працюватиме телефон довіри; надаватиметься онлайн-консультування та проводитимуться зустрічі з провідними українськими та іноземними військовими психологами, кризовими психологами, ветеранами війни, психодрама-терапевтами; працюватиме на постійній основі штатний психолог та групи підтримки для дорослих і дітей військових; надаватиметься допомога у вирішенні соціальних питань; діятиме програма по роботі з втратою для дорослих, дітей, підлітків; проводитимуться заходи з розвантаження та наповнення.

https://chmr.gov.ua/ua/newsread.php?view=24216&s=1&s1=17 https://chmr.gov.ua/ua/newsread.php?view=24216&s=1&s1=17

Знайшли друкарську помилку? Виділіть фрагмент тексту з друкарською помилкою та натисніть Ctrl + Enter.

ТОП новини

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Останні новини