17.3 C
Cherkasy
Неділя, 8 Вересня, 2024

У Смілі на території церкви «Блага вість» встановили бювет питної води

Популярне

На подвір’ї протестантської церкви повного Євангелія «Блага вість» у центрі Сміли 12 квітня відкрили бювет якісної питної води. Попити у спеку прохолодної води тут можуть як люди, так і тварини та птахи.

Про це повідомляє пастор церкви «Блага вість» Олександр Коваленко.

Щоб скористатися нововстановленим бюветом достатньо один раз натиснути на металевий ґудзик розташований на бюветі. Користування бюветом цілодобове і безкоштовне. Попити види з бювету можуть і тварини та птахи. Тут є для них окрема поїлка. Щоправда аби у ній була вода про це має подбати людина натиснувши на окремий металевий ґудзик на бюветі.

https://www.facebook.com/alexander.slepcowski.7?__cft__[0]=AZUjr_p_6auTVmJgIimcxzZWN5GtpIQZBDGy8xsIdWFz5fIsHPco7g9UoXfc9uOh5pvGF5BYhniapCGifaNyIdPPAUaqKgctkCl1xVckEJQUc2guMHj4EsXcnrF6Z6K_2CuEWx-ODZJt6QjJWYj-1G23&__tn__=-UC%2CP-R Пастор церкви «Блага вість» Олександр Коваленко подякував міському голові Сергію Ананку за допомогу в підключенні бювету до водопостачання та керівниці Смілянського міського ЦСССДМ Інзі Гончаренко за ідею, яка стала початком гарного рішення. Церква «Блага вість» знаходиться у центрі міста. Тут завжди багатолюдно, адже поряд знаходиться центральна міська площа, паспортний стіл, будинок культури, зупинки громадського транспорту. Тож встановленню бювету у цьому місці стало гарною ідеєю. https://www.facebook.com/alexander.slepcowski.7?__cft__[0]=AZUjr_p_6auTVmJgIimcxzZWN5GtpIQZBDGy8xsIdWFz5fIsHPco7g9UoXfc9uOh5pvGF5BYhniapCGifaNyIdPPAUaqKgctkCl1xVckEJQUc2guMHj4EsXcnrF6Z6K_2CuEWx-ODZJt6QjJWYj-1G23&__tn__=-UC%2CP-R А пізніше на подвір’ї церкви планують встановити ще й дитячий майданчик. https://www.facebook.com/alexander.slepcowski.7?__cft__[0]=AZUjr_p_6auTVmJgIimcxzZWN5GtpIQZBDGy8xsIdWFz5fIsHPco7g9UoXfc9uOh5pvGF5BYhniapCGifaNyIdPPAUaqKgctkCl1xVckEJQUc2guMHj4EsXcnrF6Z6K_2CuEWx-ODZJt6QjJWYj-1G23&__tn__=-UC%2CP-R https://www.facebook.com/alexander.slepcowski. https://www.facebook.com/alexander.slepcowski.

Знайшли друкарську помилку? Виділіть фрагмент тексту з друкарською помилкою та натисніть Ctrl + Enter.

ТОП новини

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Останні новини