23.1 C
Cherkasy
Субота, 27 Липня, 2024

Укрпошта випустить марку в підтримку національної збірної з футболу

Популярне

нова марка Укрпошти

Укрпошта презентуватиме нову марку 13 червня 2024 року. Вона матиме назву “Україно, вперед!” й присвячена національній збірній України з футболу, яка 17 червня зіграє свій перший матч у Німеччині на Євро-2024.

Про це повідомили в пресслужбі Черкаської ОВА.

У повідомленні зазначили, що випуск поштової марки здійснили за підтримки Української асоціації футболу. Погашення штемпелем «Перший день. Україно, вперед!» відбуватиметься в Києві на головпоштамті, спецпогашення – у всіх регіонах України.

Поштова марка містить зображення футбольного м’яча з логотипом УАФ. Надрукована на самоклеючому папері у форматі буклета.

Тираж марки – 560 000 примірників. Номінал – U (відповідає тарифу на пересилання внутрішніх простих листів без оголошеної цінності масою до 50 грамів і поштових карток, еквівалент – 15,00 грн). Кількість марок в аркуші – 8. Тираж конверта «Перший день» – 30 000 примірників, карток – 30 000. Ціна маркового аркуша 120 грн.

13 червня продукцію випуску «Україно, вперед!» можна буде придбати у відділеннях Укрпошти, філателістичних крамницях, а також онлайн у поштовому маркеті.

Нагадаємо, що нещодавно у Черкасах погасили нову марку із серії про ворожий корабель.

Перевірена оперативна інформація про ситуацію в Черкасах та Україні. Підписуйся на телеграм-канал “18000 | Шо там у Черкасах?”

ТОП новини

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Останні новини