20.4 C
Cherkasy
Субота, 27 Липня, 2024

В Черкасах патрульні знайшли двох водіїв, які керували авто в стані наркотичного сп’яніння

Популярне

Автівка знаходилася в орієнтуванні, а її водій перебував у стані наркотичного сп’яніння. Автомобіль Mercedes патрульні помітили на вихідних на бульварі Шевченка в Черкасах.

Про це повідомляє патрульна поліція Черкащини.

Проходити медичний огляд на вживання наркотичних речовин водій автомобіля відмовився. До того ж він вже був позбавлений права керувати автомобілем терміном на 10 років.

https://t.me/cherkasypatrolpolice/2875

За даними фактами поліцейські склали два протоколи за ч. 3 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння, а так само відмова від огляду на стан сп’яніння) та винесли постанову за ч. 5 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами повторно протягом року) КУпАП.

Ще один подібний випадок стався 12 травня на вулиці Байди Вишневецького. Цього разу патрульні зупинили Renault Logan за порушення ПДР. Водій даного автомобіля також був з ознаками наркотичного сп’яніння та відмовився проходити відповідний огляд.

https://t.me/cherkasypatrolpolice/2875

На водія автівки Renault інспектори склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння, а так само відмова від огляду на стан сп’яніння) та винесли постанову за ч. 1 ст. 122 (Порушення вимог дорожньої розмітки) КУпАП.

https://t.me/cherkasypatrolpolice/2875 https://t.me/cherkasypatrolpolice/2875

Знайшли друкарську помилку? Виділіть фрагмент тексту з друкарською помилкою та натисніть Ctrl + Enter.

ТОП новини

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Останні новини