17.3 C
Cherkasy
Неділя, 8 Вересня, 2024

Волонтери Черкаського бізнес-коледжу провели майстер-клас для дітей з інвалідністю

Популярне

Студенти-волонтери Черкаського державного бізнес-коледжу для вихованців Центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «ЖАГА Життя» провели майстер-клас зі створення листівок у техніці ліногравюри.

Про це повідомляє Департамент соціальної політики Черкаської міської ради.

Таку діяльність студентів активно підтримує керівництво коледжу. Студенти до вихованців Центру комплексної реабілітації приходять майже щотижня, проводять багато цікавих заходів та разом з дітьми реалізовують на практиці цікаві та корисні ідеї.

https://www.facebook.com/CHSBC2021 «Нам приємно бачити усмішки цих дітей і молоді, відчувати спільну радість. Взагалі, намагаємося показати, що вони такі ж, як і всі, що їх люблять», – каже волонтерка, студентка бізнес-коледжу Ангеліна Науменко. https://www.facebook.com/CHSBC2021 «Колектив Центру впроваджує у своїй діяльності сучасні методи і напрямки реабілітації. А співпраця з освітніми закладами, такими як бізнес-коледж дає можливість поєднати теорію й практику, втілювати нові проєкти для розвитку дітей з інвалідністю та молоді з інвалідністю», – відзначає заступниця міського голови Черкас, кураторка соціальної галузі Марина Гаркава. https://www.facebook.com/CHSBC2021 https://www.facebook.com/CHSBC2021 https://www.facebook.com/CHSBC2021

Знайшли друкарську помилку? Виділіть фрагмент тексту з друкарською помилкою та натисніть Ctrl + Enter.

ТОП новини

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Останні новини