8.2 C
Cherkasy
Середа, 23 Жовтня, 2024

“Я і Фелікс” та багато інших: кінотеатр “Україна” запрошує гостей (АФІША)

Популярне

“Я і Фелікс” та багато інших: кінотеатр “Україна” запрошує гостей (АФІША)

Сьогодні, 17 квітня, в черкаському кінотеатрі “Україна” доступні до перегляду різноманітні фільми та мультфільми.

Про це інформують на сайті кінотеатру.

Зокрема, сьогодні можна відвідати такі покази:

  • “Я, Побєда і Берлін” 12+ (13:10)

Шалені 90-ті. За три дні до запланованого концерту музикант-початківець Кузьма вирушає зі своїм другом Бардом до Берліна на старій “Побєді”. Кажуть, там є колекціонер, готовий обміняти жовту бестію на шестисотий “Мерс”. Кузьма обіцяє своїй дівчині Барбарі повернутися додому на новій тачці, а хлопцям з гурту — встигнути на виступ. Вже з перших хвилин подорожі все, звісно, йде не за планом. Проте точно відомо одне: пригода допоможе героям знайти справжнє призначення.

  • “Приборкувачка драконів” (11:20, 13:00)

У стародавньому Китаї дракони колись були друзями людей, але жадібність занапастила їхній союз, і на цих чарівних істот почалося полювання. Через роки у віддаленій фортеці молода дівчинка Пін заводить дружбу зі справжнім драконом, рятує його від злого хазяїна та відправляється разом з ним в епічну подорож Піднебесною. У цій небезпечній подорожі Пін знаходить спосіб розкрити свою силу та усвідомлює, що саме вона є справжньою Приборкувачкою драконів.

“Ми, наші улюбленці та війна” (11:10)

“Ми, наші улюбленці та війна” — перший повнометражний фільм відомого українського блогера й мандрівника Антона Птушкіна. Якщо зменшити головну думку стрічки до короткого речення, це буде цитата засновниці Гостомельського притулку Асі Серпинської : “Рятувати тварин, щоб залишатися людиною”. Цей фільм — спроба показати події в Україні під іншим кутом, через стосунки людей та тварин, що стали як свідками, так інколи й жертвами цієї війни. Головні герої фільму — це не тільки коти, собаки, ведмеді, леви, лемури та йеменський хамелеон на імʼя “Ігор”, але й люди, що їх рятують, ризикуючи своїм життям. У стрічці багато іноземців, для яких героїзм українців під час порятунку тварин став справжнім відкриттям.

  • “Панда Кунг-Фу” (15:10)

Цієї весни зустрічайте продовження улюбленої комедійної франшизи від DreamWorks Animation “Панда Кунг-Фу 4”! Здобувши три перемоги над лиходіями світового рівня завдяки неперевершеній відвазі та шаленим навичкам бойових мистецтв, легендарному воїну По нарешті світить відпочинок… Точніше, він мусить стати Духовним лідером Долини Миру.

  • “Я і Фелікс” 16+ (14:50)

11 квітня в український прокат виходить фільм “Я і Фелікс” — повнометражний ігровий дебют української режисерки Ірини Цілик. “Я і Фелікс” розповідає історію про дорослішання хлопця Тимофія у 90-х. У центрі сюжету – його стосунки із сім’єю, друзями, першим коханням, і з колишнім контррозвідником Феліксом, який служив під час війни в Афганістані. Стрічка знята за мотивами книжки “Хто ти такий?” українського письменника та військовослужбовця Артема Чеха. Одну із головних ролей виконав Юрій Іздрик, український письменник і поет.

  • Ґодзілла та Конґ: Нова імперія 16+ (17:00)

Епічна битва триває! Кінематографічний Монстерверс від Legendary Pictures розказує про події після вибухового протистояння у стрічці «Ґодзілла проти Конґа». Цього разу нова небачена сила протистоїть могутньому Конґу та безстрашному Ґодзіллі й загрожує їхньому існуванню та…існуванню світу. «Ґодзілла та Конґ: Нова імперія» заглибиться в історію походження цих Титанів, таємниці Острова Черепа, а також міфічну битву, яка допомогла створити цих неймовірних істот і повʼязала їх навіки із людством.

  • “Омен: Початок” 18+ (16:40)

Молоду американку відправляють до Риму, щоб почати життя, присвячене служінню церкві. Там вона зіштовхується з пітьмою, що випробовує її віру та приховує жахливу змову, мета якої — народження вселенського зла.

  • “Повстання Штатів” 18+ (19:10)

У основі фільму — сповнена адреналіну подорож через розколоті Сполучені Штати найближчого майбутнього. Зіркові актори Кірстен Данст і Вагнер Моура зʼявляються в ролях військових журналістів та фотографів, які документують події під час швидкої ескалації громадянської війни, що охопила всю країну.

“Емі Вайнгауз: Back To Black” 16+ (19:00)

Надзвичайна історія Емі Вайнгауз, що розповість про створення її революційного альбому “Back to Black”. Розказана з погляду Емі та натхненна її глибоко особистими текстами, стрічка розкриє феномен однієї з найвидатніших виконавців усіх часів!

Розклад сеансів на інші дні та анонси можна переглянути ТУТ.

*іміджева інформація

ТОП новини

0 0 голоси
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Найстаріші
Найновіше Найбільше голосів
Зворотній зв'язок в режимі реального часу
Переглянути всі коментарі

Останні новини