20.4 C
Cherkasy
Субота, 27 Липня, 2024

Житель Сміли незаконно заволодів грошима девʼятьох потерпілих

Популярне

Житель Сміли незаконно заволодів грошима девʼятьох потерпілих

До суду скерували обвинувальний акт стосовно 21-річного молодика зі Сміли, який через шахрайські схеми заволодів грошима громадян.

Про це повідомили в пресслужбі Черкаської обласної прокуратури.

21-річний житель м. Сміла, бувши раніше судимим за злочини проти власності, вигадав шахрайську схему заволодіння грошовими коштами громадян.

Чоловік представлявся працівником служби безпеки банку та повідомляв, що хтось намагається зняти гроші з рахунку потерпілих. Він попросив слідувати його інструкціям та продиктувати повідомлення, яке надійде з акаунта банку. Надалі кошти зараховувались на банківську картку, яку вказував зловмисник.

Відомо, що протягом шести місяців (з червня по жовтень минулого року) обвинувачений незаконно заволодів грошима девʼяти потерпілих на суму близько 265 тис. грн, які використав на власні потреби.

Санкція передбачає покарання у вигляді штрафу від трьох тисяч до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк від одного до двох років, або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

ТОП новини

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Останні новини