22 C
Cherkasy
Субота, 27 Липня, 2024

Зомбування УПЦ: черкаський капелан розповів, як клірики впливають на думки українців

Популярне

Володимир Педько капелан Черкаської ТрО

Капелан Черкаської ТрО Володимир Педько розповів, чому людей приваблюють храми УПЦ та як на них впливає спілкування з московськими кліриками.

Про це йшлося в програмі “Що далі?” на ютубі “18000”.

– Храм стає храмом, не тоді коли в ньому купа ікон, не тоді, коли він позолочений чи заставлений атрибутами, а тоді, коли там є люди. Більш того, не важливо, де є люди: якщо ми зараз почнемо молитися, то будемо в храмі, – розповідає Володимир Педько.

Капелан пояснює, що відвідуючи храми московського храму, люди піддаються пропаганді священників УПЦ:

– Ми позбавляємо можливості кліриків служити в храмах, щоб вони не розносили хворобу далі по українському народу. Як-не-як люди люблять красу, декор, коли гарно співає хор, вони туди тягнуться принаймні на свята. Цей момент священник УПЦ використовує для того, щоб зомбувати людину. Якщо ви до мене хоча б п’ять разів будете приходити раз у рік, а я говоритиму, що, наприклад, ця сорочка не біло-червона, а зелено-чорна, то ви на третій-п’ятий рік повірите. Так відбувається зомбування кліриками УПЦ всього нашого українського народу.

Читайте також: “Все що знімається, вони демонтують”, – черкаський капелан про виїзд священників УПЦ із храмів.

Перевірена оперативна інформація про ситуацію в Черкасах та Україні. Підписуйся на телеграм-канал “18000 | Шо там у Черкасах?”

ТОП новини

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Останні новини