17.3 C
Cherkasy
Неділя, 8 Вересня, 2024

Із Черкащини міграційники видворять громадянина Туркменістану

Популярне

Із Черкащини міграційники видворять громадянина Туркменістану

Міграційники затримали та помістили до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства (ПТПІ) 51-річного громадянина Туркменістану. Там він зможе перебувати до 6 місяців в очікуванні видворення.

Про це повідомили в пресслужбі Міграційної служби Кіровоградщини та Черкащини.

Іноземець прибув в Україну в 1999 році. На початку 2000-х одружився з українкою, народили сина, проте за кілька років шлюб розірвали.

Після розлучення документи, які давали б підстави легально знаходитися в Україні, громадянин Туркменістану не поновлював, а тому у 2017 році міграційники притягнули його до адміністративної відповідальності та ухвалили рішення про примусове повернення до країни походження або третьої країни. У встановлений строк самостійно з України не виїхав та почав переховуватися від міграційників.

Виявивши порушника міграційних правил вдруге у Черкасах, працівники ЦПМУ ДМС ухвалили рішення про його примусове видворення з країни та звернулися до суду щодо поміщення іноземця до ПТПІ. Після виготовлення документів на повернення громадянин Туркменістану відправиться на батьківщину.

ТОП новини

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Останні новини