23.1 C
Cherkasy
Субота, 27 Липня, 2024

Із Черкащини міграційники видворять громадянина Туркменістану

Популярне

Із Черкащини міграційники видворять громадянина Туркменістану

Міграційники затримали та помістили до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства (ПТПІ) 51-річного громадянина Туркменістану. Там він зможе перебувати до 6 місяців в очікуванні видворення.

Про це повідомили в пресслужбі Міграційної служби Кіровоградщини та Черкащини.

Іноземець прибув в Україну в 1999 році. На початку 2000-х одружився з українкою, народили сина, проте за кілька років шлюб розірвали.

Після розлучення документи, які давали б підстави легально знаходитися в Україні, громадянин Туркменістану не поновлював, а тому у 2017 році міграційники притягнули його до адміністративної відповідальності та ухвалили рішення про примусове повернення до країни походження або третьої країни. У встановлений строк самостійно з України не виїхав та почав переховуватися від міграційників.

Виявивши порушника міграційних правил вдруге у Черкасах, працівники ЦПМУ ДМС ухвалили рішення про його примусове видворення з країни та звернулися до суду щодо поміщення іноземця до ПТПІ. Після виготовлення документів на повернення громадянин Туркменістану відправиться на батьківщину.

ТОП новини

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Останні новини