20.4 C
Cherkasy
Субота, 27 Липня, 2024

Будував плани, але війна змінила все: на Тальнівщині провели в останню путь Героя (ФОТО)

Популярне

Будував плани, але війна змінила все: на Тальнівщині провели в останню путь Героя (ФОТО)

Сьогодні Черкащина віддала шану та провела в останню путь Героя — Олександра Скляра.

Про це повідомили в пресслужбі Тальнівської міської територіальної громади.

Олександр народився 7 березня 1973 року в селі Орілька, Лозівського району, Харківської області. У 1986 році він разом з матір’ю переїхав до міста Тальне, де й проживав до останніх днів. Навчався в Тальнівській школі-інтернаті, а після її закінчення працював будівельником на підприємствах Тальнівщини. Останнім місцем його роботи було КП «Тальне-Сервіс» ТМР, де він обіймав посаду робітника з комплексного обслуговування та ремонту будинків.

21 грудня 2023 року, відповідно до Указу Президента України про загальну мобілізацію, Олександр був призваний до Збройних Сил України. Він служив на посаді стрільця у стрілецькому відділенні стрілецького взводу стрілецької роти військової частини А7093.

Під час виконання бойового завдання, перебуваючи на позиції в районі населеного пункту Вовчанськ, Чугуївського району, Харківської області, Олександр загинув 21 травня 2024 року, захищаючи Батьківщину.

“Олександр Скляр, пройшов свій життєвий шлях, будував плани та прагнув реалізувати задумане, але війна змінила все…”, — зазначають в пресслужбі Тальнівської міської територіальної громади.

Жителі Уманщині провели в останню путь Героя, який поліг на війні, — Олександра Швеця.

ТОП новини

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Останні новини