20.4 C
Cherkasy
Субота, 27 Липня, 2024

Чиновник у Каневі укладав договори на заміну віконних блоків у навчальних закладах за завищеними цінами

Популярне

У Каневі чиновник зловживаючи своїм службовим становищем, погодив укладання договорів на заміну віконних блоків, пошкоджених вибуховою хвилею внаслідок ракетного удару, із завищенням вартості використаних будівельних конструкцій, які не відповідали цінам у регіоні та ринковим цінам на момент укладення договору. Прокуратура повідомила посадовцю про підозру.

Про це повідомляє Черкаська обласна прокуратура.

Нечесному чиновнику, який здійснював контроль за проведенням заміни віконних блоків у навчальних закладах, що постраждали від ракетного удару про підозру за фактом зловживання службовим становищем, що завдало істотної шкоди охоронюваним законом державним інтересам за ч.1 ст. 364 ККУ повідомили ювенальні прокурори Канівського відділу Смілянської окружної прокуратури.

Укладені договори завдали збитків Канівській міській раді на суму майже 200 тисяч гривень. Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі ВП № 1 Черкаського РУП ГУНП в області.

Відповідно до ч.1 ст. 364 ККУ на чиновника чекає покарання у вигляді пробаційного нагляду до 3 років, позбавлення волі на такий же термін, обмеження волі на три роки з позбавленням права обіймати певні посади та займатися певною діяльністю із штрафом від двохсот п’ятдесяти до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

https://stock.adobe.com/ua/ https://stock.adobe.com/ua/

Знайшли друкарську помилку? Виділіть фрагмент тексту з друкарською помилкою та натисніть Ctrl + Enter.

ТОП новини

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Останні новини