20.4 C
Cherkasy
Субота, 27 Липня, 2024

Дрон, РЕБ і солодощі: черкаські учні передали військовим підсилення

Популярне

Дрон, РЕБ і солодощі: черкаські учні передали військовим підсилення

У Черкасах школярі передали підсилення захисникам.

Про це повідомили в пресслужбі Департаменту освіти та гуманітарної політики ЧМР.

Учні Черкаської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів 19 передали представникам 118-ї бригади ТРО засіб радіоелектронної боротьби «Синиця 1» проти FPV дронів, який був придбаний за кошти, зібрані на травневому благодійному ярмарку.

Випускники школи №13 організували благодійну акцію та передали гуманітарну допомогу громадській організації “Небайдужі Черкаси” для військових і поранених, які перебувають на лікуванні. Одинадцятикласники зібрали та передали каву, печиво, засоби особистої гігієни, вологі серветки та необхідні речі для комфортного перебування у медичному закладі.

Одинадцятикласники навчально-виховного комплексу №34 долучилися до загальноміського збору, зібравши 10 000 грн на дрон MAVIC 3, який використовуватимуть на Донеччині.

У Черкаській школі №7 збирали гуманітарну допомогу для різних підрозділів. Учні передали спідню білизну, засоби особистої гігієни, продукти харчування та смаколики українським захисникам.

Під час урочистої лінійки одинадцятикласники Черкаської школи №33 імені Василя Симоненка передали зарядну станцію EcoFlow старшому офіцеру управління розвідки 118 окремої бригади територіальної оборони.

ТОП новини

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Останні новини