20 C
Cherkasy
Субота, 21 Вересня, 2024

Дві сім’ї з Канева постраждали під час пожежі, вони отримають матеріальну допомогу

Популярне

Дві сім’ї з Канева постраждали під час пожежі, вони отримають матеріальну допомогу

У Каневі виділили 120 тисяч гривень матеріальної допомоги двом сім’ям, які постраждали унаслідок пожежі.

Про це повідомили в пресслужбі Канівської міської ради.

Відомо, що в Каневі нещодавно люди постраждали від пожежі в будинку на дві сім’ї — Олега Дверняка та Ніни Бабак.

“Наші комунальні підприємства — «Місто», «Яблунівське», Управління «ВКГ», теплових мереж — надали свою допомогу, працювала техніка, — зауважив міський голова Ігор Ренькас. — Також відгукнулися місцеві волонтери й надали постраждалим людям одяг та інші речі, за що висловлюю всім, хто проявив свою небайдужість, велику вдячність”.

Тепер депутати ухвалили рішення, щоб надати одноразову грошову допомогу в сумі по 60 тисяч гривень кожній сім’ї для відновлення житла після пожежі та вирішення побутових потреб.

Разом з тим, причина виникнення пожежі не встановлена, але за попередніми оцінками пожежників — може бути, що це з вини самих жителів.

“В Україні, зокрема, в Черкасах та Києві, вже чимало таких випадків пожеж унаслідок неправильного встановлення сонячних батарей та інших джерел безперебійного живлення, які встановлюються та використовуються з порушеннями заходів безпеки”, — зауважив міський голова та закликав дотримуватися всіх норм і правил техніки безпеки у роботі пристроїв безперебійного живлення.

ТОП новини

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Останні новини