20.4 C
Cherkasy
Субота, 27 Липня, 2024

Голова апеляційного суду купив авто за більш ніж три мільйони (ВІДЕО)

Популярне

Суддя Сіренко біля приміщення суду

Голова апеляційного суду Юрій Сіренко у грудні 2022-го року придбав собі новий БМВ. Авто 2022 року випуску, вартістю – 3,3 млн грн.

Вартість на сотню тисяч гривень менша, ніж річна зарплата Сіренка. У день цієї купівлі голова суду також взяв кредит 1,8 млн грн.

Від коментарів суддя відмовився.

Про це йдеться у новому розслідуванні “18000”.

У грошових активах родини судді 301 тисяча гривень, 17 тисяч євро і 49 тисяч доларів. Ще 1,1 млн грн Сіренку віддала донька.

Втім за кілька днів спостережень нової БМВ під судом ми не помітили. Вранці суддю на роботу привозить автівка, яка у власності суду. І ввечері ж – його забирає. Одного разу нам вдалося поспілкуватися із Сіренком під стінами суду – він зазначив, що його підвозить працівник суду.

Автомобіль Тoyоtа з метою забезпечення своєчасності та оперативності судових засідань, використовується для перевезення суддів Черкаського апеляційного суду між приміщеннями суду. Також – для доставки посилок з судовими справами до поштового відділення, перевезення працівників апарату суду у службових питаннях”, – написав нам суд у відповіді на запит.

За 2 роки на обслуговування саме цього авто витратили 127 тисяч гривень, ще на 63 тисячі купили пального. Водієві за 2 роки нарахували 294 тисячі зарплатні.

Дивіться повну версію розслідування

Як повідомляв “18000”, депутат Черкаської міськради Віктор Євпак задекларував причал, нову Теслу і мільйонні доходи.

Резонансні розслідування, ефіри з відомими й цікавими гостями – усе на каналі “18000” в ютубі. Підписуйтеся!

ТОП новини

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Останні новини