26.8 C
Cherkasy
Субота, 27 Липня, 2024

“Мавіки” та смаколики: черкаські волонтери й освітяни підтримали захисників на Донеччині (ФОТО, ВІДЕО)

Популярне

“Мавіки” та смаколики: черкаські волонтери й освітяни підтримали захисників на Донеччині (ФОТО, ВІДЕО)

Нещодавно директори шкіл разом з волонтерами Черкас завітали на Донеччину й відвезли нашим оборонцям допомогу.

Про це інформують журналісти видання “ВиЧЕрпно” з місця події.

Відомо, що від колективів черкаських шкіл для військових передали сім “мавіків”. Водночас ВОЛОНТЕРИ Анастасія Чубіна, Араік Мкртчан та Богдан Бєлов привезли смаколики, овочі та фрукти захисникам.

“Раз на десять днів ми приїжджаємо до наших хлопців на передову. Сьогодні приїхали до них разом з командою освітян й привезли подарунки та продукти. Ми хочемо, аби скоріше закінчилася війна і хлопці повернулися додому з нашою перемогою”, – прокоментував меценат Араік Мкртчан.

За словами військовослужбовця Сергія Воронова, мавіки є постійною потребою для всіх батальйонів.

“Вчергове черкаські освітяни долучаються до поїздок на Донеччину. Хочу подякувати навчальним закладам міста, батькам, учителям та учням за те, що роблять усе можливе й неможливе для того, аби наблизити нашу країну до перемоги”, – подякувала профільна заступниця міського голови Анастасія Чубіна.

“Ці “пташки” – це не просто засоби розвідки, це очі нашої піхоти, які допомагають щільно тримати оборону й наступати на противника, кожен день відбивати метри нашої землі”, – відзначив воїн Третьої окремої штурмової бригади ЗСУ.

Директорка Черкаської спеціалізованої школи №28 ім. Т.Г.Шевченка Тетяна Скорик розповіла, що освітяни провели низку заходів і ярмарків, на яких зібрали кошти й придбали сім мавіків для захисників.

“Веземо для того, аби підтримати їх і нагадати, що український народ чекає на перемогу й вірить в ЗСУ”, – прокоментувала директорка.

Відео додається.

ТОП новини

2 1 голос
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Останні новини