17.3 C
Cherkasy
Неділя, 8 Вересня, 2024

На Черкащині покращуватимуть умови проживання дітей ВПО

Популярне

Пілотний проєкт втілюватиме неурядова організація Plan International Ukraine у межах міжнародної технічної допомоги Building Back Better II.

Про це повідомляє Черкаська ОВА.

Ознайомлення з проєктом відбулося на засіданні координаційного центру підтримки цивільного населення в Черкаській ОВА.

Міжнародні партнери з неурядової організації Plan International Ukraine відберуть до участі 8 місць тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб на Черкащині, де мешкають діти та покращать їх умови проживання.

https://ck-oda.gov.ua/novyny-cherkaskoyi-oblasti/na-cherkashhini-vtilyuvatimut-proyekt-dlya-pokrashhennya-umov-prozhivannya-ditej-vpo/ «Наші партнери акцентуватимуть увагу на покращенні рівня безпеки дітей, створенні майданчиків чи просторів для відновлення та спілкування молоді. Перед цим у місцях тимчасового проживання проводитимуть анкетування серед дітей та їхніх батьків, щоб комплексно реалізувати задумане», – прокоментувала реалізацію проєкту перша заступниця очільника області Наталія Кравченко. https://ck-oda.gov.ua/novyny-cherkaskoyi-oblasti/na-cherkashhini-vtilyuvatimut-proyekt-dlya-pokrashhennya-umov-prozhivannya-ditej-vpo/ Черкаська ОВА вже не вперше співпрацює з Plan International Ukraine. Попередні проєкти співпраці стосувалися ініціативи в галузі освіти.

Така допомога для ВПО полегшить фінансове та технічне навантаження на громади, які зараз приймають українців, що вимушено полишили свої домівки через війну.

https://ck-oda.gov.ua/novyny-cherkaskoyi-oblasti/na-cherkashhini-vtilyuvatimut-proyekt-dlya-pokrashhennya-umov-prozhivannya-ditej-vpo/ https://ck-oda.gov.ua/novyny-cherkaskoyi-oblasti/na-cherkashhini-vtilyuvatimut-proyekt-dlya-pokrashhennya-umov-prozhivannya-ditej-vpo/

Знайшли друкарську помилку? Виділіть фрагмент тексту з друкарською помилкою та натисніть Ctrl + Enter.

ТОП новини

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Останні новини