26.8 C
Cherkasy
Субота, 27 Липня, 2024

Патрульна поліція у Черкасах піймала двох молодиків, які мали при собі наркотики

Популярне

Обидві події сталися в Черкасах минулими вихідними. Патрульні поліцейські роти тактико-оперативного реагування затримали двох чоловіків, які мали при собі наркотичні речовини.

Про це повідомляє патрульна поліція Черкащини.

Перший випадок стався на вулиці Новопричистеньській. Патрульні роти ТОР зупинили чоловіка, який підозріло себе поводив та намагався уникнути зустрічі з поліцейськими.

https://t.me/cherkasypatrolpolice/2989 Він непомітно викинув на землю згорток, який тримав у руці. У згорту, ймовірно, була наркотична речовина. Під час спілкування з молодиком патрульні встановили, що він перебуває у розшуку Черкаським районним управлінням поліції. https://t.me/cherkasypatrolpolice/2989 Ще один подібний випадок стався на вулиці Байди Вишневецького. Під час опрацювання чергового виклику ТОРівці помітили, що один з учасників події помітно нервував, поводив себе підозріло та мав ознаки наркотичного сп'яніння. https://t.me/cherkasypatrolpolice/2989

Під час поверхневої перевірки у чоловіка виявили згорток вагою близько 2 грам з ймовірною накотичною речовиною.

В обох випадках патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу, яка зафіксувала дані факти, вилучила знайдені наркотичні речовини та направила їх на експертизу.

https://t.me/cherkasypatrolpolice/2989 https://t.me/cherkasypatrolpolice/2989

Знайшли друкарську помилку? Виділіть фрагмент тексту з друкарською помилкою та натисніть Ctrl + Enter.

ТОП новини

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Останні новини