20.4 C
Cherkasy
Субота, 27 Липня, 2024

Поліцейський-вибухотехнік з Черкас увійшов у п’ятірку найсильніших стронгменів України

Популярне

Зараз найсильніший вибухотехнік Черкас готується до відрядження на деокуповані території.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Черкаській області.

Вибухотехнік з Черкас Володимир Вертелецький нещодавно брав участь у Чемпіонаті України зі стронгмену-2024. З 16-ти учасників у ваговій категорії 95 кг він виборов 4 місце.

Поліцейським Володимир Вертелецький працює вже 8 років. Свій професійний шлях починав з патрульного, далі був у складі роти тактико-оперативного реагування, звідти перевівся до вибухотехнічної служби.

https://ch.npu.gov.ua/news/cherkaskyi-vybukhotekhnik-uviishov-v-piatirku-naisylnishykh-stronhmeniv-ukrainy

З 18 років майбутній поліцейський займався вільною боротьбою. Пізніше його увагу привернув такий вид спорту як strongman і Володимир почав брати участь у чемпіонатах України саме в цьому виді спорту та займав там призові місця. Поліцейський вважає, що розвивати фізичні дані, бути витривалим і сильним — обов’язок кожного, хто обрав у своєму житті професію поліцейського.

«Я захопився цим видом спорту і зрозумів, що хочу далі розвиватися в даному напрямку. Пам’ятаю, як в дитинстві дивився по телевізору виступи українських богатирів таких як: Василь Вірастюк, Сергій Конюшок, Олександр Лашин. Зараз я пишаюся тим, що ці спортсмени, за якими я слідкував у дитинстві, оцінюють мій рівень у стронгмені», — говорить Володимир.

https://ch.npu.gov.ua/news/cherkaskyi-vybukhotekhnik-uviishov-v-piatirku-naisylnishykh-stronhmeniv-ukrainy

Саперною справою молодий чоловік цікавився давно, вивчав її, а тому з початком війни вирішив бути корисним людям саме у цій сфері.

«Колеги жартують, що під час розмінування звільнених територій від росіян, я зможу переносити протитанкові міни, по 5-6 на руку, у місце для знищення, водночас тренуючи вправу стронгмена — прогулянка фермера. Це вправа, коли переносять валізи на час», — додає правоохоронець, який готується до відрядження на деокуповані території.

Там найсильніший вибухотехнік Черкас проводитиме роботу з виявлення небезпечних боєприпасів, братиме участь у розмінуванні місць активних бойових дій та дислокацій ворога.

https://ch.npu.gov.ua/news/cherkaskyi-vybukhotekhnik-uviishov-v-piatirku-naisylnishykh-stronhmeniv-ukrainy https://ch.npu.gov.ua/news/cherkaskyi-vybukhotekhnik-uviishov-v-piatirku-naisylnishykh-stronhmeniv-ukrainy

Знайшли друкарську помилку? Виділіть фрагмент тексту з друкарською помилкою та натисніть Ctrl + Enter.

ТОП новини

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Останні новини