7.4 C
Cherkasy
Вівторок, 22 Жовтня, 2024

Шахрай ошукав черкащанку на 30 тис. грн

Популярне

Шахрай ошукав черкащанку на 30 тис. грн

Повідомлено про підозру 32-річному жителю Черкаського району, який ошукав жінку в мережі Інтернет, прикидаючись представником організації “Червоний хрест”.

Про це повідомила пресслужба Черкаської обласної прокуратури.

Слідством установлено, що 32-річний чоловік за попередньою змовою із невстановленою особою, яка створила через мережу Інтернет у мобільному месенджері «Viber» посилання про грошову виплату громадянам України від організації Червоного Хреста, ввели в оману 37-річну жінку, яка з метою отримання обіцяної виплати перейшла за вказаним посиланням та ввела свої персональні дані.

Надалі зловмисник, використовуючи персональні дані потерпілої, із застосуванням термінала самообслуговування банку перерахував кошти останньої на суму близько 30 тис. грн на банківську карту, з якої зняв кошти в одному із банкоматів м. Черкаси, чим завдав жінці матеріальної шкоди на зазначену суму.

Довідково: санкція ч. 3 ст. 190 КК України (у редакції, що діяла на момент вчинення кримінального правопорушення) передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Раніше ми писали, що Черкаська СБУ повідомила про підозру командиру танкового взводу військ рф, який штурмував населені пункти на східному фронті.

ТОП новини

0 0 голоси
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Найстаріші
Найновіше Найбільше голосів
Зворотній зв'язок в режимі реального часу
Переглянути всі коментарі

Останні новини