22 C
Cherkasy
Субота, 27 Липня, 2024

Син посадовця на Черкащині отримав фіктивну інвалідність за допомогою лікарів

Популярне

П’ятьох медиків на Черкащині, які працюють в одному медичному закладі підозрюють у підробці документів та встановленні фіктивної інвалідності 27-річному сину місцевого посадовця.

Про це повідомляє Суспільне.Черкаси за коментарями речниці Головного управління Нацполіції області Зої Вовк.

27-річний чоловік звернувся до одного з медичних закладів на Черкащині та попросив лікарів оформити йому інвалідність. Лікар-травматолог встановив йому діагноз пов’язаний з порушенням функції опорно-рухового апарату.

На підставі медичного висновку пацієнта направили на медико-соціальну експертну комісію, лікарі якої засвідчили у чоловіка наявність захворювання, яке відноситься до II групи інвалідності.

Лікарі внесли до офіційних документів неправдиві відомості для присвоєння пацієнту групи інвалідності. Їх викрила поліція.

«На підставі зібраних доказів чотирьом представникам МСЕК та завідувачу травматологічного відділення поліцейські повідомили підозри за частиною 2 ст. 28, ч. 1 ст. 366 — службове підроблення, а лікарю-травматологу центральної міської лікарні — за ч. 3 ст. 358 ККУ — підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів», – коментує Зоя Вовок.

За вчинені дії лікарі понесуть відповідальність перед законом.

https://suspilne.media/cherkasy/751657-vidali-sinu-posadovca-fiktivnu-invalidnist-pidozruut-cerkaskih-likariv/ https://suspilne.media/cherkasy/751657-vidali-sinu-posadovca-fiktivnu-invalidnist-pidozruut-cerkaskih-likariv/

Знайшли друкарську помилку? Виділіть фрагмент тексту з друкарською помилкою та натисніть Ctrl + Enter.

ТОП новини

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Останні новини