23.1 C
Cherkasy
Субота, 27 Липня, 2024

Теплопостачальне підприємство Черкас отримало дві модульні котельні від Червоного Хреста

Популярне

КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» готується до зими. Від Товариства Червоного Хреста України підприємство отримало дві модульні котельні установки, що допоможуть підприємству легше пройти наступний опалювальний сезон.

Про це повідомляє міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

https://t.me/bondmerche/1325?single Днями один з об’єктів підприємства відвідав міський голова Черкас Анатолій Бондаренко разом зі своїм заступником Віктором Беззубенком й заступником начальника Черкаської ОВА Антоном Царюком. https://t.me/bondmerche/1325?single Про те, як теплопостачальне підприємство готується до зими розповів його керівник Павло Карась, а міський голова оглянув нове обладнання, яке підприємство отримало завдяки Товариству Червоного Хреста України. https://t.me/bondmerche/1325?single Одну із сучасних модульних котелень встановлять на об’єкті критичної інфраструктури, а інша буде виконувати резервні функції. https://t.me/bondmerche/1325?single

Анатолій Бондаренко висловив подяку партнерам Товариства Червоного Хреста України за таку важливу допомогу та зазначив, що завдяки їй та якісно проведеній підготовці до наступного опалювального сезону, жителі міста взимку будуть із теплом.

https://t.me/bondmerche/1325?single https://t.me/bondmerche/1325?single

Знайшли друкарську помилку? Виділіть фрагмент тексту з друкарською помилкою та натисніть Ctrl + Enter.

ТОП новини

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Останні новини