23.1 C
Cherkasy
Субота, 27 Липня, 2024

Три роки за гратами відсидить ще один ухилянт на Черкащині

Популярне

45-річний чоловік, що мешкає у Корсунь-Шевченківському ухилявся від призову на військову службу під час мобілізації. Згідно ст.336 ККУ суд призначив йому покарання у вигляді трьох років позбавлення волі.

Про це повідомляє прес-служба Черкаської обласної прокуратури.

Публічне обвинувачення 45-річному чоловікові у Корсунь-Щевченківському за ухилення від військової служби висунули прокурори Корсунь-Шевченківського відділу Смілянської окружної прокуратури.

За результатами ВЛК чоловік був придатний до військової служби. Відстрочки від мобілізації він не отримував та у встановленому законом порядку був повідомлений про необхідність прибуття до ТЦК та СП для подальшого відрядження у військову частину для проходження служби.

У визначений час до ТЦК та СП чоловік не з’явився. Поважних причин для цього у нього не було.

Досудове розслідування в кримінальному провадженні здійснювали слідчі відділення поліції №1 Черкаського РУП ГУНП в Черкаській області.
Суд визнав ухилянта винним у кримінальному правопорушенні та призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на 3 роки. Обвинуваченого взято під варту з зали суду.

https://chk.gp.gov.ua/ua/news.html?_m=publications&_t=rec&id=361140 https://chk.gp.gov.ua/ua/news.html?_m=publications&_t=rec&id=361140

Знайшли друкарську помилку? Виділіть фрагмент тексту з друкарською помилкою та натисніть Ctrl + Enter.

ТОП новини

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Останні новини