22 C
Cherkasy
Субота, 27 Липня, 2024

У Черкасах горіло одне з підприємств, є постраждалий

Популярне

20 травня у Черкасах сталася пожежа на одному з місцевих підприємств, що по вулиці В’ячеслава Чорновола. Один працівник з опіками госпіталізований до медичного закладу.

Про це повідомляє Суспільне.Черкаси за коментарями речниці Головного управляння держслужби з надзвичайних ситуацій області Оксани Крутоус.

https://suspilne.media/cherkasy/749809-u-cerkasah-zajnalosa-na-pidpriemstvi-odin-pracivnik-potrapiv-do-likarni/ Повідомлення про пожежу до рятувальників надійшло о 09:37. Локалізували пожежу о 10:22, станом на 13:30 ліквідація ще тривала. Площа загорання займає близько 100 кв.м. https://suspilne.media/cherkasy/749809-u-cerkasah-zajnalosa-na-pidpriemstvi-odin-pracivnik-potrapiv-do-likarni/ Загоряння виникло у приміщенні для зберігання сировини. Під час пожежі один працівник підприємства отримав опіки. Його госпіталізували. https://suspilne.media/cherkasy/749809-u-cerkasah-zajnalosa-na-pidpriemstvi-odin-pracivnik-potrapiv-do-likarni/ До ліквідації пожежі залучалися 11 спецавтомобілів та 54 рятувальники. https://suspilne.media/cherkasy/749809-u-cerkasah-zajnalosa-na-pidpriemstvi-odin-pracivnik-potrapiv-do-likarni/

На місці події працювала дослідно-випробувальна лабораторія Головного управління держслужби із надзвичайних ситуацій у Черкаській області.

https://suspilne.media/cherkasy/749809-u-cerkasah-zajnalosa-na-pidpriemstvi-odin-pracivnik-potrapiv-do-likarni/ https://suspilne.media/cherkasy/749809-u-cerkasah-zajnalosa-na-pidpriemstvi-odin-pracivnik-potrapiv-do-likarni/

Знайшли друкарську помилку? Виділіть фрагмент тексту з друкарською помилкою та натисніть Ctrl + Enter.

ТОП новини

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Останні новини