20.4 C
Cherkasy
Субота, 27 Липня, 2024

У Черкасах можуть перейменувати дві вулиці

Популярне

Вулиця Лазарєва та провулок Південний у Черкасах можуть перейменувати на честь полеглих захисників Костянтина Мірошниченка та Сергія Казміренка.

Про це повідомляє Суспільне. Черкаси.

28 травня під час чергової сесії Черкаської міської ради депутати підтримали петицію про перейменування вулиці Лазарєва та провулка Південний. У петиції від громади пропонувалося дати їм імена загиблих захисників Костянтина Мірошниченка та Сергія Казміренка.

Тепер рішення депутатів мають розглянути на топонімічній комісії.

Петиція про перейменування вулиці Лазарєва на честь загиблого воїна Костянтина Мірошниченка набрала 1 165 голосів протягом кількох годин. Молодший сержант Костянтин Мірошниченко загинув в бою на Донеччині 10 березня. У Черкасах його знали як громадського діяча.

Петицію про перейменування провулка на честь Сергія Казміренка підписали 547 черкащан. Військовий на війну пішов добровольцем маючи трьох дітей. Загинув під час виконання бойового завдання на Луганщині.

https://suspilne.media/cherkasy/755763-u-cerkasah-mozut-zavitisa-vulici-na-cest-poleglih-zahisnikiv/ https://suspilne.media/cherkasy/755763-u-cerkasah-mozut-zavitisa-vulici-na-cest-poleglih-zahisnikiv/

Знайшли друкарську помилку? Виділіть фрагмент тексту з друкарською помилкою та натисніть Ctrl + Enter.

ТОП новини

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Останні новини