22 C
Cherkasy
Субота, 27 Липня, 2024

У Черкасах на дорозі зіштовхнувся пожежний автомобіль з тролейбусом

Популярне

У Черкасах 8 травня на перехресті бульвару Шевченка та вулиці Небесної Сотні сталася ДТП за участі тролейбуса та пожежного спецавтомобіля. Водій тролейбусу не надав переваги в русі спецтранспору, як пояснює місцева ДСНС. В результаті зіткнення пожежний автомобіль перекинувся, а тролейбус ледь не в’їхав у кафе. Травми отримали 14 осіб, двох з них госпіталізували.
Про це пише ДСНС Черкас та повідомляє поліція Черкащини. https://t.me/CherkassyPolice/15504?single Пожежний автомобіль MAN їхав на виклик із ввімкненими маячками, спецсигналами та перетинав перехрестя на червоний сигнал світлофора і допустив зіткнення із тролейбусом. Доїхати до місця призначення рятувальникам не вдалося. Некерований тролейбус від удару виїхав на тротуар, пошкодив п’ять припаркованих поряд транспортних засобів. https://t.me/CherkassyPolice/15504?single Пасажирів тролейбуса 61-річну жінку, яка отримала травми ушпиталили, а неповнолітню дитину з легкими травмами забрали до лікарні на обстеження.
Лікарі оглянули ще чотирьох пасажирів, серед яких троє неповнолітніх, та чотирьох працівників ДСНС, вони від госпіталізації відмовилися. https://t.me/CherkassyPolice/15504?single На місці автопригоди працювала поліція та екстрена швидка допомога. Поліція встановлювала всі обставини ДТП, а патрульні забезпечували безпеку дорожнього руху. https://t.me/CherkassyPolice/15504?single Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом ДТП. Слідчі проводять досудове розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, ч. 1 ст. 286 ККУ. https://t.me/CherkassyPolice/15504?single https://t.me/CherkassyPolice/15504?single https://t.me/CherkassyPolice/15504?single https://t.me/CherkassyPolice/15504?single https://t.me/CherkassyPolice/15504?single

Знайшли друкарську помилку? Виділіть фрагмент тексту з друкарською помилкою та натисніть Ctrl + Enter.

ТОП новини

5 1 голос
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Останні новини