22 C
Cherkasy
Субота, 27 Липня, 2024

У Черкасах обстежили умови проживання ВПО в комунальних гуртожитках

Популярне

Перевірку здійснювали представники міської влади.

Про це повідомляє Черкаська міська рада.

Як живуть у комунальних гуртожитках міста вимушені переселенці та які мають проблеми з покращенням житлових умов досліджувала заступниця міського голови Марина Гаркава і в.о.директора департаменту житлово-комунального комплексу Андрій Наумчук.

https://chmr.gov.ua/ua/newsread.php?view=24252&s=1&s1=17

Вони відзначили ряд першочергових заходів, які треба здійснити аби поліпшити умови проживання ВПО у комунальних гуртожитках. Це в першу чергу стосується ремонту місць загального користування: душових, кухонь, туалетів. Також заміни потребують вікна, зважаючи на їх критичний стан та прогнози на майбутній опалювальний созон.

Комунальні гуртожитки самотужки проводять незначні ремонти, такі як заміна труб, ремонт кранів чи покрівлі. Проте, щоб покращити критично важливі побутові умови у комунальних гуртожитків немає коштів і в цьому їм необхідно допомогти.

https://chmr.gov.ua/ua/newsread.php?view=24252&s=1&s1=17

Представники міськради пообіцяли керівникам гуртожитків спрямувати інформацію про міжнародні фонди та організації, які допомагають ВПО та частково чи повністю можуть допомогти вирішити гуртожиткам нагальні питання з покращення умов проживання ВПО.

https://chmr.gov.ua/ua/newsread.php?view=24252&s=1&s1=17 https://chmr.gov.ua/ua/newsread.php?view=24252&s=1&s1=17

Знайшли друкарську помилку? Виділіть фрагмент тексту з друкарською помилкою та натисніть Ctrl + Enter.

ТОП новини

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Останні новини