22 C
Cherkasy
Субота, 27 Липня, 2024

У Черкасах подякували батькам молоді за виховання достойного покоління

Популярне

У Черкасах подякували батькам підлітків та молоді за виховання дітей, які протягом навчального року брали участь у волонтерських та соціальних проєктах чи благодійній діяльності.

Про це повідомляє пресслужба Черкаської міської ради.

Серед молоді, чию роботу відзначили — волонтери, лідери учнівського самоврядування, учасники соціальних проєктів різного рівня та ін. Подякувати батькам за виховання достойного покоління вирішив міський голова Анатолій Бондаренко та його профільна заступниця Анастасія Чубіна.

https://chmr.gov.ua/ua/newsread.php?view=24241&s=1&s1=17 «Ваша турбота, любов та підтримка допомогли їм стати справжніми патріотами, волонтерами, лідерами, які не бояться труднощів та йдуть до своїх цілей. Ви вкладаєте душу та серце у виховання своїх дітей, робите їх кращими, навчаєте бути небайдужими до проблем інших. Завдяки вашій мудрості, любові та підтримці ми можемо пишатися нашими випускниками. Ці діти — наша гордість», – підкреслив міський голова Анатолій Бондаренко. https://chmr.gov.ua/ua/newsread.php?view=24241&s=1&s1=17

«Це ті діти, які вже сьогодні творять майбутнє нашої країни. Вони – наша надія. Ми віримо, що вони зроблять світ кращим, адже ви, шановні батьки, вже заклали в них найкращі якості – доброту, людяність, патріотизм», – прокоментувала Анастасія Чубіна.

Знайшли друкарську помилку? Виділіть фрагмент тексту з друкарською помилкою та натисніть Ctrl + Enter.

ТОП новини

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Останні новини