20.4 C
Cherkasy
Субота, 27 Липня, 2024

У Черкасах провели фестиваль сімейних цінностей «Міцна родина — непереможна Україна»

Популярне

Фестиваль під такою назвою відбувся у Черкасах 8 червня. Він пропагував сімейні цінності, а його організатори збирали кошти на придбання військового обладнання для 118 бригади ТРО.

Про це повідомляє Суспільне. Черкаси.

https://suspilne.media/cherkasy/764203-na-festivali-v-cerkasah-zbirali-kosti-na-zsu-ta-propaguvali-simejni-cinnosti-fotoreportaz/ Участь у фестивалі взяли понад пів тисячі черкащан. Організатором фесту виступив голова ГО «Рух Реформації» Валерій Бєляєв. https://suspilne.media/cherkasy/764203-na-festivali-v-cerkasah-zbirali-kosti-na-zsu-ta-propaguvali-simejni-cinnosti-fotoreportaz/ Проведення фестивалю було заплановане на площі 700-річчя. Там мав відбутися велопробіг, який через сильну зливу скасували. Після дощу проведення фестивалю перенесли до парку «Сосновий бір», де відбувся концерт за участі творчих колективів міста, провели низку розважальних заходів для дітей, серед яких були хімічні експерименти, аквагрим та різноманітні майсте-класи. https://suspilne.media/cherkasy/764203-na-festivali-v-cerkasah-zbirali-kosti-na-zsu-ta-propaguvali-simejni-cinnosti-fotoreportaz/ Смаколики та крафтові вироби від протестантських церков Черкас продавали на 20 локаціях благодійного ярмарку. https://suspilne.media/cherkasy/764203-na-festivali-v-cerkasah-zbirali-kosti-na-zsu-ta-propaguvali-simejni-cinnosti-fotoreportaz/ Поліція Черкащини також організувала для дітей свій захід, де діти вивчали правила дорожнього руху, фотографувалися у поліцейському автомобілі тощо.
Молитву за Україну провели священнослужителі міста, які молилися разом з черкащанами за Божу підтримку і опіку для наших воїнів та сімей, які втратили близьких. https://suspilne.media/cherkasy/764203-na-festivali-v-cerkasah-zbirali-kosti-na-zsu-ta-propaguvali-simejni-cinnosti-fotoreportaz/ Головним заходом фестивалю стала лотерея, де розігрувався головний приз — велосипед. https://suspilne.media/cherkasy/764203-na-festivali-v-cerkasah-zbirali-kosti-na-zsu-ta-propaguvali-simejni-cinnosti-fotoreportaz/

Всі зібрані на фестивалі кошти передадуть представнику 118 бригади ТРО Черкас, а військові в свою чергу придбають на них необхідне військове обладнання.

https://suspilne.media/cherkasy/764203-na-festivali-v-cerkasah-zbirali-kosti-na-zsu-ta-propaguvali-simejni-cinnosti-fotoreportaz/ https://suspilne.media/cherkasy/764203-na-festivali-v-cerkasah-zbirali-kosti-na-zsu-ta-propaguvali-simejni-cinnosti-fotoreportaz/

Знайшли друкарську помилку? Виділіть фрагмент тексту з друкарською помилкою та натисніть Ctrl + Enter.

ТОП новини

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Останні новини