20.4 C
Cherkasy
Субота, 27 Липня, 2024

У Смілі буде індустріальний парк

Популярне

Мова про його створення йде вже кілька років. З початком повномасштабного вторгнення створення індустріального парку у Смілі тимчасово припинилося. Але 30 травня Кабінет Міністрів України включив індустріальний парк «Сміла» до Реєстру індустріальних парків України.

Про це повідомляє міський голова Сміли Сергій Ананко.

Індустріальний парк у Смілі розміщуватиметься на площі 61,32 га. Там буде створено близько 3000 робочих місць у галузях переробки агропродукції та проведення науково-технічних досліджень.

Перспективними напрямками діяльності підприємств в індустріальному парку може бути:

– виробництво та розвиток технологій, необхідних для відновлення та модернізації енергетичної інфраструктури України.

На території індустріального парку планується організувати виготовлення компонентів та обладнання для вітро- та сонячних електростанцій, обладнання для зберігання виробленої енергії установок для виробництва біометану як чистого джерела енергії та багато чого іншого, необхідного для відновлення української енергетики.

«Це вагоме досягнення, для реалізації якого доклало зусиль чимало наших спеціалістів та фахівців. Була проведена велика робота декількома управліннями Смілянської міської ради. Тож реєстрація індустріального парку «Сміла» – це перший важливий крок до його створення. Початок роботи відкриє нові перспективи для розвитку економіки нашого міста. Попереду нас ще чекає багато роботи, звичайно, пошук потенційних інвесторів та партнерів щодо впровадження в життя намічених планів», – пише Сергій Ананко у своєму офіційному телеграм-каналі.

https://t.me/smila2022/9262 https://t.me/smila2022/9262

Знайшли друкарську помилку? Виділіть фрагмент тексту з друкарською помилкою та натисніть Ctrl + Enter.

ТОП новини

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Останні новини