26.8 C
Cherkasy
Субота, 27 Липня, 2024

В одній з черкаських шкіл відбулося свято “День подяки” (ФОТО)

Популярне

В одній з черкаських шкіл відбулося свято “День подяки” (ФОТО)

Традиційне шкільне свято під назвою “День подяки” відбулося в Черкаській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №28 імені Тараса Григоровича Шевченка.

Про це повідомили в пресслужбі Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

Це свято стало підсумком досягнень у навчанні, спорті, мистецтві, музиці, танцях та інших сферах за 2023-2024 навчальний рік, де кожен в шкільній спільноті віддавав свої зусилля, щоб досягти поставлених цілей та перемог.

Сьогодні присутні зібралися, щоб ще раз висловити свою вдячність учням, вчителям, батькам, друзям школи, меценатам, партнерам за їхній внесок у знання, розвиток лідерських якостей, наукові дослідження, розуміння, підтримку та цінні поради.

Також до свята долучилися й заступниця міського голови Анастасія Чубіна й депутат Черкаської міської ради Араік Мкртчян.

«Старанність, працелюбність та наполегливість – це все допомагає нашим учням здобувати нагороди міжнародного та всеукраїнського рівнів. Кожна їхня перемога є відображенням великої праці та відданості своєму захопленню. Пишаємось та бажаємо ще більше звершень та перемог у майбутньому», — відзначила Анастасія Чубіна.

На завершення свята на школярів чекали рухливі ігри на свіжому повітрі під час яких вони мали змогу поспілкуватися, розважитися та підтримати один одного.

ТОП новини

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Останні новини