23.1 C
Cherkasy
Субота, 27 Липня, 2024

В Плескачівці чоловік на смерть збив пішохода

Популярне

26 травня у селі Плескачівка на Смілянщині трапилася ДТП. П’яний кермувальник автомобіля Suzuki Grand Vitara наїхав на 75-річного чоловіка та втік з місця пригоди. Від отриманих травм постраждалий помер на місці.

Про це повідомляє поліція Черкащини.

Поліція Сміли затримала водія та повідомила йому про підозру відповідно до ст.208 КПК України. Як з’ясували поліцейські за кермом автомобіля перебував 50-річний місцевий житель. У його крові під час перевірки виявили 1,86 проміле алкоголю.

https://t.me/CherkassyPolice/15975

Автомобіль з наявними механічними пошкодженнями у чоловіка вилучили та помістили на арештмайданчик.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, за процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури, слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління повідомили чоловіку про підозру за ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) ККУ.

https://t.me/CherkassyPolice/15975

Днями винуватцеві трагедії обрали запобіжний засіб. За клопотанням слідчого відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління та прокурора обласної прокуратури суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб з можливістю внесення застави 181 680 гривень.

https://t.me/CherkassyPolice/15975 https://t.me/CherkassyPolice/15975

Знайшли друкарську помилку? Виділіть фрагмент тексту з друкарською помилкою та натисніть Ctrl + Enter.

ТОП новини

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Останні новини