20.4 C
Cherkasy
Субота, 27 Липня, 2024

Водій згорів у автомобілі: наслідки ДТП на Золотоніщині

Популярне

Вночі 27 травня поблизу села Деньги на Черкащині сталася ДТП у якій загинув водій легковика. Поліція розслідує всі обставини трагедії.

Про це повідомляє Суспільне.Черкаси за коментарями речниці Головного управління Нацполіції області Зої Вовк.

Як стало відомо поліцейським в автопригоді поблизу села Деньги на Золотоніщині 29-річний водій автомобіля Dodge Dart не впорався з керуванням, від чого автівка з’їхала в кювет, перекинулася і загорілося. Водій загинув на місці.

https://suspilne.media/cherkasy/754847-vodij-zgoriv-u-avtivci-policia-rozslidue-dtp-na-cerkasini/ На місці події також працювали рятувальники. Вони ліквідували пожежу та деблокували тіло загиблого водія з автомобіля. https://suspilne.media/cherkasy/754847-vodij-zgoriv-u-avtivci-policia-rozslidue-dtp-na-cerkasini/

Поліція розпочала кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 ККУ — порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило смерть.

https://suspilne.media/cherkasy/754847-vodij-zgoriv-u-avtivci-policia-rozslidue-dtp-na-cerkasini/ https://suspilne.media/cherkasy/754847-vodij-zgoriv-u-avtivci-policia-rozslidue-dtp-na-cerkasini/

Знайшли друкарську помилку? Виділіть фрагмент тексту з друкарською помилкою та натисніть Ctrl + Enter.

ТОП новини

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Останні новини