22 C
Cherkasy
Субота, 27 Липня, 2024

“Вони неправильно зрозуміли”: міський голова Черкас прокоментував ситуацію з притулком для тварин

Популярне

“Вони неправильно зрозуміли”: міський голова Черкас прокоментував ситуацію з притулком для тварин

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко розповів, що ніхто не хотів забороняти відвідувати комунальний притулок волонтерам міського товариства із захисту тварин “Друг”.

Про це він заявив під час прямого ефіру.

Нагадаємо, учора, близько 12 години, міське товариство “Друг” опублікувало у соцмережах допис, в якому йшлося, що керівництво “Черкаської служби чистоти” забороняє відвідувати комунальний притулок волонтерам “Друг”, які там опікується безпритульними тваринами. Водночас перший заступник директора КП “Черкаська служба чистоти” Олександр Савенко розповів, що інформація про заборону відвідування волонтерами притулку є неправдивою.

За словами міського голови, волонтери просто неправильно зрозуміли ситуацію.

“Черкаська служба чистоти” — це комунальна служба, на яку витрачаються кошти відповідно до бюджетного кодексу. Керівництво служби сказало, що потрібно провести інвентаризацію наявності кормів, адже на це витрачаються частково бюджетні кошти, частково волонтерів. Я так розумію, що керівники з утримання тварин або дільниці неправильно зрозуміли ситуацію і розмістили в соцмережах цей допис. Місто турботливо ставиться до безпритульних тварин і надалі буде допомагати, відповідно до всіх норм законодавства. Волонтерській організації не треба хвилюватися”, – сказав Бондаренко.

ТОП новини

5 1 голос
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Останні новини