20.4 C
Cherkasy
Субота, 27 Липня, 2024

Зливав інформацію про розташування підрозділів ЗСУ у Покровському районі на Донеччині: суд присудив чоловікові 12 років за гратами

Популярне

57-річний чоловік на Донеччині передавав дані про розміщення підрозділів ЗСУ «народній міліції днр». Його засуджено до 12 років позбавлення волі.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури в Черкаській області.

Дані про розташування підрозділів ЗСУ в Донецькій області 57-річний чоловік передавав міліції днр за грошову винагороду. Донеччанин мав проросійські погляди і встиг передати терористам через соцмережу інформацію 12 разів поспіль протягом липня-грудня 2022 року.

Передана інформація містила точні координати про місце дислокації підрозділів ЗСУ на території Покровського району на Донеччині. Потім по цим підрозділам ворог наносив удари.

Прокурор вину донеччанина довів у суді. Нині чоловік перебуває на окупованій території. За публічного обвинувачення прокурорів Черкаської обласної прокуратури Соснівським районним судом м. Черкаси жителя Донеччини засуджено за фактом вчинення особливо тяжкого злочину проти основ національної безпеки за ч. 3 ст. 114-2 ККУ на 12 років позбавлення волі.

Досудове розслідування та оперативний супровід у кримінальному провадженні забезпечували співробітники УСБУ в Черкаській області.

https://chk.gp.gov.ua/ua/news.html?_m=publications&_t=rec&id=362067 https://chk.gp.gov.ua/ua/news.html?_m=publications&_t=rec&id=362067

Знайшли друкарську помилку? Виділіть фрагмент тексту з друкарською помилкою та натисніть Ctrl + Enter.

ТОП новини

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Останні новини