22 C
Cherkasy
Субота, 27 Липня, 2024

Шкільні ліги: про перебіг районного етапу спортивних змагань на Черкащині (ФОТО)

Популярне

Шкільні ліги: про перебіг районного етапу спортивних змагань на Черкащині (ФОТО)

У Черкаській області триває ІІІ етап національного проєкту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч».

Про це інформують в пресслужбі Черкаської ОВА.

За першість районів змагаються 445 команд. Зокрема, в п’яти видах спорту: футзал, волейбол, баскетбол, черлідинг і спортивне орієнтування. Змагання триватимуть до кінця квітня.

Цього тижня фінали з волейболу та баскетболу пройшли в Уманському, Черкаському та Золотоніському районах. В обласному центрі визначили лідерів із футзалу та баскетболу. Далі шкільні команди змагатимуться на обласному турнірі.

Водночас учасники проєкту продовжують активну підготовку до наступних етапів змагань. Традиційно команди підтримують амбасадори проєкту.

5 квітня відбулася зустріч баскетболістів Черкаської школи №31 з амбасадором Богданом Кулиничем. Юні спортсмени розповіли про плани, тренування та поділилися враженнями від участі у шкільних лігах.

– Цей проєкт не тільки про спорт, – наголосив Богдан Кулинич. – А й про дружбу, навчання, підтримку. Згуртовані й об’єднані спільною метою, наші учні готові боротися за першість. Їхня мотивація, щирість й завзятість – приклад для нас, дорослих.

Нагадаємо, Черкащина долучилася до наймасштабнішого шкільного спортивного руху. Область стала одним із 20 регіонів, які беруть участь у проєкті “Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч”.

ТОП новини

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Останні новини